حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

حزب الله درخواست‌ها برای عدم پاسخ به حمله اسرائیل را رد کرد

حزب الله درخواست‌ها برای عدم پاسخ به حمله اسرائیل را رد کرد رویترز گزارش کرد حزب‌الله لبنان درخواست‌ها برای عدم پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به لبنان را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز در حالی این خبر را منتشر کرد که ساعتی پیش انفجاری قوی در ضاحیه جنوبی بیروت رخ داد.

خبرنگار المیادین گزارش داد که یک جنگنده صهیونیست این منطقه را هدف قرار داده است.

برخی منابع گزارش دادند که این انفجار در اطراف مقر شورای حزب‌الله رخ داده است.

همزمان، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد پایگاه اشغالی «الرمثا» در تپه‌های کفرشوبا لبنان، پایگاه «زبدین» در مزارع شبعا و مقر دفاع هوایی و موشکی را در کیلع با ده‌ها موشک کاتیوشا بمباران کرده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha